Nästan två dagar senare är jag framme i Sorong för att möta upp hela teamet www.theexplorers.com ca 20 fransmän och så jag, som får representera Sverige 🇸🇪 Men allt görs på engelska för att kunna visas internationellt. Så det här är alltså ingen svensk produktion. Redan imorgon delar vi upp oss och filmar på olika håll för att sedan mötas igen om ett par dagar. Vi kommer att jobba intensivt under de här två veckorna. Tidigt imorgon flyger jag och halva teamet till Jayapura och sedan tar vi oss vidare till Wamena och Baliemdalen, där vi under två dagar ska filma med Danifolket. Det är en strid ström av händelser och jag kan bara åka med, ni vet som den där scenen i "Hitta Nemo" när pappa Marvin vaknar upp på sköldpaddans rygg i öst australiska strömmen, Ö4. Emellanåt känns det overkligt. Men som sagt, bara att följa flödet. I morgon kliver jag in i en annan värld. Danifolkets värld, där nakenhet är naturligt och männen bär väldigt ståtliga penisfodral Vi hörs nästa gång jag har uppkoppling. Kramar och kärlek. ️#indonesien #westpapua #båt #tigerblue #äventyr #expidition #theexplorers #djur #natur #naturfolk #kram