️ På väg till andra sidan jorden för mitt livs äventyr. Jag ska filma i två veckor på Nya Guinea i Indonesien. Ett internationellt dokumentärfilmsprojekt "The Explorers" En expedition för att dokumentera – djur, natur och naturfolk i världen. Min del är naturfolken. Jag ska möta stammar som Dani, Asmat och Korowaifolket (Ni som är nyfikna kan googla) Det här är en plats på jorden som väldigt få besöker.Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är nervös. Det känns sjukt långt utanför min bekvämlighetszon. Jag kommer med stor sannolikhet ha dålig uppkoppling och mottagning på de platser jag besöker. Ska bl.a. tillbringa tre nätter hos Korowaifolket som bor i trädhus byggda mellan 10-45 meter upp i träden Så om ni inte hör ifrån mig på ett par veckor så vet ni varför. Men jag har en lång resa framför mig och kanske dyker det upp ett litet hej från någon flygplats utmed vägen innan djungeln. Och självklart hör jag av mig om jag plötsligt blir uppkopplad Annars, massor med kramar! Ta hand om er och varandra! ️ www.theexplorers.com #resa #äventyr #theexplorers #indonesien #nyaguinea #westpapua #andrasidanjorden #dokumentärfilm #expidition #djur #natur #naturfolk #tahandomdig #tahandomvarandra #kärlek #kram