I kvällens avsnitt av "Spårlöst" kl 21.00 på 7:an, befinner vi oss i Bulgarien där vi söker efter Fevzies biologiska mamma. Jag fick för första gången på säkert 30 år äntligen lite glädje av att jag kan det kyrilliska alfabetet. Jag läste ryska två år på gymnasiet. Det vore lögn att påstå att jag kan det men jag har fortfarande koll på alfabetet och en del ord. Dessutom snappade jag upp några ord som är samma på ryska och bulgariska. Kul också att hitta vår Astrid i bokhandeln med "Pippi Långstrump", och "tre berättelser om Karlsson". Men ikväll är det fullt fokus på att hitta Fevzies rötter i Bulgarien. Vi har inte mycket att gå på men vi möter många fantastiskt hjälpsamma människor🏻Kram och trevlig kväll #spårlöst #bulgaria #7an #kl21 #kram #och #trevlig #söndag #astridlindgren #pippi #karlssonpåtaket