Att utmana sina rädslor och gå utanför sin bekvämlighetszon är mycket av vad "Fångarna på Fortet" handlar om. Bara att ta sig ut till, och in i fortet är ett äventyr för de flesta. Ikväll kl 20.00 i TV4 så möter Joakim ”Jockiboi” Lundell, Björn Ferry och Jonna Lundell – Liam Pitts, Isabel Adrian och Daniel Paris. Daniel är en av dem som verkligen gör en resa och utmanar sig i kvällens program. Det är alltid lika härligt att se deltagare som först tycks vara rädd för allt, ta ett jättekliv, våga och sedan se så oerhört stolt ut över sig själv! Det är där vi växer och utvecklas – utanför vår bekvämlighetszon 🏻 Ha en fin dag! Kram ️#fångarnapåfortet #fortboyard #tv4 @tv4 #mod #utanförbekvämlighetszonen #utveckling #utmaning #glädje #fredag @danielparis @jockiboi @liampitts03 @bjornferry1 @sessano @isabeladrian